Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Insikt

 

 

Saknar tider då jag var aktiv

full av liv, ork och kraftfull beslutsamhet

Saknar tider då jag arbetade

gjorde det jag gör bäst

såg glädjen i barnens ögon

glimten som visade att de förstått 

Saknar tider då jag var betydelsefull

i arbetet med illa medfarna, utvecklingsstörda, handikappade

 

Ändå skulle jag inte ge en sekund av min nyfunna frihet

att vara där på nytt ...




Prosa av Anna*
Läst 228 gånger och applåderad av 19 personer
Publicerad 2010-03-02 22:56



Bookmark and Share


  Michaela Dutius
"men skönast är att stå
på smärtans valplats
med stillad håg
och se att solen lyser"
Lånar orden till min kommentar av Karin Boye eftersom just denna strof kom i mina tankar då jag läste din dikt!
2010-03-11

  Bibbi VIP
Grattis till placeringen!
2010-03-03

  Quasimodo
Beslut av insikt och för faser i livets gång, starkt !!
2010-03-03

  Anders Nordlander VIP
insiktsfullt
2010-03-03

  stella
Klokhet som inte kan fås annat än genom erfarenhet...
2010-03-03

  En strimma av guld
En hoppfull insikt.
2010-03-03

  Fredrik Stillesjö
Hej Anna*

Känner denna friskhetens vind och positiva värme. Hälsar vännen Fredrik
2010-03-03

  Glensan
Text som får mej känna lätt sorg
vet inte om det var meningen?
Men så reagerade jag,gillade
texten sspeciellt raderna:

"Ändå skulle jag inte ge en sekund av min nyfunna frihet



för att vara där på nytt ..."
2010-03-03

  Bibbi VIP
Känner väldigt väl igen de här tankarna.
2010-03-03

  am
Känner igen mig en del i den här..
2010-03-02
  > Nästa text
< Föregående

Anna*
Anna*