Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

blommorna

Blommorna på bordet
jag minns dem

tusen prismor
bearbetning

jag vakar över mitt eget intrång
bejakar dess utgång

förvånas av dina tillkortakomanden
och försöker att överleva ännu en dag

när tar det slut




Fri vers av Jesper E VIP
Läst 209 gånger
Publicerad 2010-03-03 00:19



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jesper E VIP