Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Rött hår och kråkor i träden

känslor gömda
dolda djupt i mig
blickarna glömda
men inte känslan för dig

sorg över öden som aldrig blev
saknad av minnen
skratten som över tältsnöret klev
ont det gjorde i alla sinnen

men glädjen du ger mig
bubblar i mig
och förtvivlan den river
river djupt inne i mig




Fri vers av sotvinge
Läst 390 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2010-03-03 02:32



Bookmark and Share


    baruk
Fint, ej minst "Sorg över öden som aldrig blev". Bravo!
2010-03-03

  kråkan VIP
mycket fin! dubbelsidig..både glädje och sorg..så som livet är..bra:)
2010-03-03

  kråkan VIP
mycket fin! dubbelsidig..både glädje och sorg..så som livet är..bra:)
2010-03-03

  Gawain
Väcker helt klart tankar. Livet känns,,
2010-03-03
  > Nästa text
< Föregående

sotvinge
sotvinge