Skriven en sömnlös natt..

" />
Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Skriven en sömnlös natt..




Balladen om Fröken Röd och hennes nakna skulderblad

 

 

 

jag vaknar varje morgon
här utan dig
med sömndruckna ögon
och det är så svårt
att vilja hålla handen
med någon
som håller en annan

men du vet
ja, du vet att jag väntar
på att få kyssa
dina röda läppar
för ingen känner mig bättre än du
och det finns ingen annan jag saknar
som jag saknar dig nu

du vet att jag längtar
efter att få somna vid din sida
med armarna slingrade om din midja
och ansiktet begravet bland dina röda lockar
jag vill andas samma luft
andas dina andetag
jag vill med mina fingertoppar
måla kärlek över dina nakna skulderblad

jag vill drunkna i dina gröna ögon
fråga dig simpla små frågor
som hur var din dag?
jag vill höra dig berätta
om alla hemligheter
du gömt i ditt hjärta

jag vill kyssa dig kärleksfullt
och låta våra tungor lekfullt dansa runt
jag vill
ja, jag vill så mycket
men du är så långt härifrån
och snart ska jag försöka somna
drömma mig bort
mil för mil och steg för steg
ska jag drömma mig hem till dig
där är jag lycklig

men det smärtar mig så
för när jag vaknar då
då är jag lika ensam som nu
och du
ligger i famnen på någon annan
som borde varit jag


 

 




Övriga genrer (Visa/Sångtext) av Nicklas VIP
Läst 801 gånger och applåderad av 17 personer
Publicerad 2010-03-03 18:09



Bookmark and Share


  kärleks ängel
stor sorg och saknade!
2010-03-15

  sellout
iih vackert värre..:)
2010-03-10

  firefire
jättebra och fint skrivet..
2010-03-04

  AjBi
Vacker önskan om ouppnådd kärlek, oerhört vacker! @->---
2010-03-04

  Louise Buenafe Mistén @ CaseClosed
Denna tyckte jag jättemycket om! Satte sig precis rätt.
2010-03-03

  Nina Nightwish
Vackert!
2010-03-03
  > Nästa text
< Föregående

Nicklas VIP