Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

jag vänder andra kinden till

Du slår
på mig

jag ger dig en kram
frågar hur du har det

du sårar i min svaghet
jag förstår dina sår

du hotar
så skrämd

jag

förlåter
dig.




Fri vers (Prosapoesi) av Desire'e
Läst 194 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-03-03 18:43



Bookmark and Share


  Water VIP
Ibland finns flera val att förlåta....man drar sej undan så slaget aldrig når sitt mål
2010-03-04
  > Nästa text
< Föregående

Desire'e
Desire'e