Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Prosaiskt




Snöschwängen

 

..nu har jag fått den rätta snöschwängen i armarna
och skär mig igenom drivorna med ett frasande ljud
som vore de en mockabakelse
ömsom grädde ömsom maräng.. bakelse för bantare..
min snöschyffel är mitt gym
jag hackar is med sadistisk förtjusning och blinkar mot istapparna
- tappa på ni.. här ser ni en som inte bangar
fast kanske man borde haft hjälm? säger den lilla svensken i mig
ÄSCH inte! nu ska snöschwängen fram..




Övriga genrer av Måna N. Berger
Läst 316 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2010-03-03 18:48



Bookmark and Share


  Carola Zettergren
:)Hehehe, med verklig swung!!!
2010-03-03

  Elaine.S VIP
Läser och ler, du är ju för go:))
2010-03-03

  Berit Robin Lagerholm VIP
denna var det sving i
ler stort stort
härligt Måna
väck med det
2010-03-03

  Eva Langrath VIP
Ta det så varligt själv tar jag snabeldraken ikväll och låter snöberget vara.
2010-03-03

  walborg
Var rädd om Dig vännen!!!
2010-03-03

  Larz Gustafsson VIP
Genau!
2010-03-03
  > Nästa text
< Föregående

Måna N. Berger
Måna N. Berger