Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

svalan

 

 

 

ser en svala i mina ögonvingar

 

 

himmelslinjer skriftas

 

i söder öppnas bladhänder

 

 

fingerljus strålar

 

blomning

 

 

svala flyger

 

 

i näbben

 

bär svala

 

gryningsvår

 

se svala sitta på ditt fönsterbleck

 

lyssna

 

i

stilljus

 

stjärnkristallers smältan




Fri vers av Lena Själsöga Keijser
Läst 167 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2010-03-04 00:40



Bookmark and Share


  Berit Robin Lagerholm VIP
Flygande vacker vårdikt
2010-03-04
  > Nästa text
< Föregående

Lena Själsöga Keijser
Lena Själsöga Keijser