Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ultraviolett natt

 

stjärnklara duvvingar famnar om

stegskålar brinner natt

 

gryningsandning

fyller

 

själs

andedräkt




Fri vers av Lena Själsöga Keijser
Läst 207 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2010-03-04 01:46



Bookmark and Share


    Bo Bjelvehammar
på den yttersta dagen ska duvor skiljas från hökar och örnar, eller hur?
2010-03-04
  > Nästa text
< Föregående

Lena Själsöga Keijser
Lena Själsöga Keijser