Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Helt jävla sant

Det

gör
ont

att
leva

att
älska

det

gör faktiskt
riktigt jävla ont.




Fri vers (Prosapoesi) av Desire'e
Läst 192 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2010-03-04 08:26



Bookmark and Share


  Water VIP
Vi skulle aldrig ätit av äpplet
2010-03-04
  > Nästa text
< Föregående

Desire'e
Desire'e