Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Att omfamna ett rakblad

Du säger

lev
njut av livet

ta emot
lev ut

hur

hur gör man
när man lever

hur

kan man
omfamna

livet

när livet

skär som
rakblad

berätta
förklara

för mig.




Fri vers (Prosapoesi) av Desire'e
Läst 212 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2010-03-04 08:37



Bookmark and Share


    På andra sidan livet
"berätta
förklara

för mig"

att lära sig leva. starkt. *applåd*
2010-05-30
  > Nästa text
< Föregående

Desire'e
Desire'e