Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Guld, är din sanning




våren kommer,
fruktlös

utan fruktan,
bär jag frukt



i din famn,
jag kramar

varm, varm



fröet,
gro

stabila järnskott,
skjuter



i kärlek är våren,
våran

gör gott,
gör

ont


tro inget annat,
du genomskinliga

helighet



guld är din sanning,

kärlek









Fri vers (Modernistisk dikt) av LenaJohansson VIP
Läst 224 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2010-03-04 12:02



Bookmark and Share


  peter markurth
sött
2010-03-22

  firefire
fint! trots det genomskinliga skenheliga...
2010-03-04
  > Nästa text
< Föregående

LenaJohansson
LenaJohansson VIP