Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

minnssann

 

 

solstråle

 

 

ditt öga

 

 

fann hårstrå

 

klättrade hjärtfröjdan

 

 

renade panntankeskärpas lins

 

 

strålande är

 

 

regnbågsdroppe




Fri vers av Lena Själsöga Keijser
Läst 262 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-03-04 14:08



Bookmark and Share


  Quasimodo
Liten glädje som blir stor!
2010-03-04
  > Nästa text
< Föregående

Lena Själsöga Keijser
Lena Själsöga Keijser