Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

helandeljus

 

fingrar lyftas in i solögons flätande trådar
sländvingar rör kännande
ömhet

ett av mina fingerljus
är skadat

älskade
din ögonomfamnan

din kyss
helar
i
ljusbringan




Fri vers av Lena Själsöga Keijser
Läst 198 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-03-04 15:32



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lena Själsöga Keijser
Lena Själsöga Keijser