Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

brist på inramade ämnen gör orden fria?




tving tvang tvungen

 

 

att hålla en god min utan tvång

är nog att ha ganska kul

att hålla en tving utan god mån

är attans mycket riskablare




Övriga genrer av Pot Pourri
Läst 136 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-03-04 23:59



Bookmark and Share


  Thurizas
Det ligger nog en hel del i det!
2010-03-05
  > Nästa text
< Föregående

Pot Pourri
Pot Pourri