Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
...att sopa igen spår ger än bättre spår/Mouse; Scrutinize


Lärdom; de Tunga våta värden

 

”...en får väl lära sig att lära sig lärdom, i brist på annan lärdom.”
(Om att det finns tungor som mer än gärna dubbelt lapar slam efter andra, hellre än att Tala med En?)

 

om vatten

 

när det fräser i parketten gör flisorna honnör

då kan en kotte göra mer i rabatten

när det jäser i buketten har vattnet Fullt Gehör

då kan en kotte göra mer; åt skratten

 

åt sorgerna och fasorna i natten

 

 

 

 




Övriga genrer (Aforism) av Pot Pourri
Läst 377 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2017-12-31 07:18



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Pot Pourri
Pot Pourri