Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

morgonvisa

tror visst
på mina fötters formning
likt runda klot
rullar ovan sanden ned
tycks pressa mig en avgrund




Fri vers av ffredfr
Läst 336 gånger
Publicerad 2010-03-05 09:12



Bookmark and Share


  aol
just så kan det kännas, bra skriftat,
2010-03-05
  > Nästa text
< Föregående

ffredfr