Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

rörelse

 

 

dina ögonvingar sluter varsamvarligt

 

runt mina axlar

 

dina ögon ser mitt hjärta

 

 

solhand

 

vagga mig still

 

 

still i är 

still

i

är

 

är

är att falla

falla

 

i vatten mjukt

så mjukt

 

faller droppe

 

 

ringar regnbågsringar

solögons

prisman

 

osynlighetsrörelse

i blotta ögat

 

blottade ögat ser

 

 

osynlighetsrörelse

tills droppe är ett med allhav

 

 

stiger droppe

upp på stranden

 

vattenmantel rinner av

 

 

kärleksögon gnistrar

 

 

 

hon står hudskrudad i allhav

 

 

solhand vaggar

 

still

i

är

 

 

dina ögon ser mitt hjärta

 

 

dina ögonvingar sluter varsamvarligt

runt mina axlar




Fri vers av Lena Själsöga Keijser
Läst 243 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2010-03-05 11:43



Bookmark and Share


    christie
Blir så otroligt lugn när jag läser dina ord. Tack
2010-03-07

    Bo Bjelvehammar
du vackra strandbarn
2010-03-06
  > Nästa text
< Föregående

Lena Själsöga Keijser
Lena Själsöga Keijser