Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Tänker nog för mycket...


Vilsen...

Jag vill inte må såhär mer
Alla problem blir bara fler

Jag vill inte tappa andan
Men det är ingen som kan klandra han

Jag vill inte falla ner på knän så bara
Jag vill att du mig nu ska svara

Ser du något alls i det här
Känner du sånt som man kan kalla kär

Vet du om den vägg oss emellan
Att du tittar på mig, händer allt sällan

Jag går i bitar
Det är väll jag som gör fel
Men jag kan inte sluta undra
Är du den som faktiskt får mig hel

Jag känner mig vilsen
Ute på villospår
Jag verkar inget hitta
Hur långt jag än går

Om dagarna jag undrar
När dagen kommer då du lämnar mig
Jag vill bara få det klart
Att det inte är fel val att älska dig




Bunden vers (Rim) av TjejenSomGråterTyst
Läst 670 gånger och applåderad av 19 personer
Publicerad 2010-03-05 22:09



Bookmark and Share


    Mist
Vilken fin! Den är rörande.
2012-04-25

  Ninananonia VIP
Ja en jättefin dikt! :)
2011-02-16

  aol
så vackert vännen,
2010-07-12

  JohannaCarlsson
Verkligen vackert skrivet.
2010-04-28

    //Nikita
Åh..sorgligt.. men bra rimmat
2010-03-06
  > Nästa text
< Föregående

TjejenSomGråterTyst
TjejenSomGråterTyst