Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Allting vänder

Allting börjar vända till det bättre
Och glädjen inom mig svämmar snart över
Allt som jag har fått genomgå
Spelar ingen roll längre, då jag nu har allt jag behöver

Inte längre gråter jag över det förflutna
Inte längre suktar jag efter någon av de
Som förstörde och sölade ner mina dagar
För jag kan äntligen se

Hur världen emot mig ler
Hur jag är så lyckligt lottad som har dig
Jag vågar äntligen göra allt i min makt
För att hålla upp huvudet och inte ge med mig




Bunden vers (Rim) av TjejenSomGråterTyst
Läst 282 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2015-01-06 01:39



Bookmark and Share


  S.A.I. Steve Lando VIP
hoppingivande o bra!
2015-01-06
  > Nästa text
< Föregående

TjejenSomGråterTyst
TjejenSomGråterTyst