Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in
 
KÄNSLIGA LÄSARE VARNAS! Del 3 av 4.


Boka ett rum för två

Jag varierar hastigheten, allt för att få suga så länge som möjligt. Jag känner hur han växer i min mun, hur den pulserar och jag ger ifrån mig ett nöjt stön. Försiktigt drar jag ut hans lem, drar tungan från roten, upp mot toppen och suger lätt på ollonet en liten stund, för att sedan överraska honom med att ta in hela hans lem i munnen, så jag känner hans ollon i början på min hals och han stönar ut. Han börjar spänna sig mer, trycker sig fram och tillbaka i takt med mitt sugande och jag hör honom stöna mer. Handbojorna rasslar bakom hans rygg, jag tittar upp mot hans ansikte och möter hans blick. Jag rör huvudet mer intensivt samtidigt som jag håller kvar blicken på honom, jag känner hur hans lem pulserar mer och ett till stön kommer från mig. Jag gillar verkligen det här, hur jag får honom att vrida och vända på sig framför mig... hur jag får honom att stöna ut av sån njutning. Jag ökar takten, bryter blicken och låter min ena hand greppa ett stadigt tag om roten. Jag vill höra honom stöna mer och ökar tempot igen. Han stönar högre och högre, tills han förvånar mig med att försöka dra sig undan. Jag stannar upp, drar långsamt ut hans lem och tittar upp.
"Du måste vara still." Säger jag och drar min hand upp och ner så han växer mer i mitt grepp.
"Inte såhär." Viskar han tyst och går bakåt, mot dörröppningen. Jag tittar frågande på honom, släpper taget och ställer mig upp.
"Varför inte?" Frågar jag och följer efter honom, när han går till sin väska där han rotar fram nyckeln till handbojorna.
"Vi har knappt börjat." Säger han och lyckas på något vis låsa upp handbojorna på egen hand. Handbojorna placeras på bordet och jag tittar på honom.

Han knäpper upp sin skjorta, drar av sig strumporna och slänger det åt sidan, för att sedan gå emot mig. Han är helt näck och jag slickar mig om läpparna... fan vad han ser bra ut. Hans bara överkropp pressas mot min och jag känner hur min kjol glider av. Jag tittar smått blygt ner i golvet, orolig över att han inte ska gilla det han ser. Känslan försvinner när hans händer drar sig över mina lår, över rumpan och jag känner hans händer trycka mig närmare.
"Mmmm, vad jag gillar din kropp." Säger han sensuellt och jag känner hans ena hand dra sig mot mitt venusberg, hur han sakta smeker blygläpparna och söker sig mot slidan. Han trycker in sitt pekfinger, följt med långfingret och jag gnyr till. Han stönar till och använder sin andra hand för att trycka mig ännu närmare.
"Gå mot soffan." Säger han strängt och jag lyder samtidigt som han styr mig med sina fingrar. Jag ställer mig framför soffan och känner hur hans fingrar slinker ur mig. Jag gnyr till, tittar på honom och rodnar lätt när jag ser honom le.
"Lägg dig på rygg." Yttrar han och går till sin väska medan jag gör som han säger. Jag tittar efter honom och väntar otåligt. Vad tänker han göra nu? Han kommer tillbaka efter en kort stund och har med sig någon form av piska, men istället för bara en rak pinne med en läderflärp som jag är van vid, så har den här flera ludna svansar i slutet av ett stadigt skaft. Jag tittar nyfiket på den, sedan på honom och tillbaka på piskan.
"Vad använder man den där till?" Frågar jag ovetande och känner hur han drar den sakta över min vad, upp över mitt knä och piskar lätt på insidan av mitt högra lår. Jag gnyr till, vrider lite på mig och känner hur en lätt rodnad bildas på min hud. Han drar piskan över andra vaden, upp över knät och piskar till mot låret så en matchande rodnad bildas och jag stönar till. Han låter piskan glida över venusberget, längs magen och upp mot brösten. De ludna svansarna kittlar skönt mot bröstvårtorna och jag känner hur dem blir styva av all uppmärksamhet. Han märker detta, skyndar sig till sin sportväska åter igen och kommer tillbaka med något som vi pratade om förut: nipple clamps. Men det här är en version som jag inte har sett förut, de har en liten kontroll i matchande färg och det är ingen kedja emellan dem.
"Det är bara att säga till om det blir för mycket." Säger han samtidigt som han fäster dit leksakerna i varsin bröstvårta.
"Jag tror att jag kan hantera det." Säger jag stöddigt och känner plötsligt vibrationer från mina bröst. Jag tittar ner och ser hur nipple clamps:en vibrerar, samtidigt ser jag hur han trycker på en knapp på den lilla kontrollen och ett stön slinker ur mig. Vibrationerna blir starkare och jag får svårt att ligga stilla, så mina fötter börjar tryckas mot armstödet. Han fortsätter dra piskan över min kropp, jag känner en kittlande men pirrande känsla över hela mig och jag gnyr. Min ena hand börjar dra sig mot venusberget, men han greppar tag innan jag hinner smeka lite.
"Inte röra." Säger han och piskar på innerlåret. Jag stönar till och tittar på honom. Han ler sådär som jag gillar och jag gnyr smått.
"Men jag vill ha mer." Viskar jag mellan mina djupa andetag och han lutar sig fram medan han drar piskan, upp längs benet. Hans tunga drar sig försiktigt över mina läppar innan han kysser mig intensivt. Vibrationerna från bröstvårtorna och hans tunga i min mun ger mig en pirrande känsla som får mig att nästan smälta i soffan. Jag drar ner honom klumpigt i soffan, men på något vis lyckas han lägga sig mellan mina ben för att sedan greppa tag i mina handleder med sin ena hand och stödjer sig med den andra.
"Är du lite ivrig?" Frågar han och drar sin tunga långsamt mot mina läppar igen. Jag stönar till och försöker behålla ögonkontakten.
"Litegrann kanske." Svarar jag och lyfter mitt huvud uppåt, så jag lyckas kyssa honom. Han ger mig tillbaka mina händer och jag är snabb med att vila mina armar bakom hans nacke, men mina läppar lämnar inte hans.
Plötsligt känner jag en bekant känsla mot slidan som får mig att njuta... hans ollon som börjar tryckas in och jag stönar ut när hela hans lem sjunker in i mig.

Fortsättning följer...
Prosa (Novell) av TjejenSomGråterTyst
Läst 510 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2018-07-29 23:38Bookmark and Share


    Lars Gullberg
Du är bäst bara bäst i denna genre. Ett bildspråk och en röst som talar direkt. Att sex är njutning och roligt. För det är det. Sedan tror jag många skriker högt_PORR!!! äckligt!!!. Detta ämne som väcker så mycket i oss. inte minst skam. Moralpanik o.s.v Du har en fantastisk berättarröst. Och ja e säker på att dina noveller skulle kunna mynna ut i en roman. good luck / Lasse
2018-07-30
  > Nästa text
< Föregående

TjejenSomGråterTyst
TjejenSomGråterTyst