Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Bidrag till poesi tävlingen: Avslut :) Tillägnad två underbara vänner som äntligen sätter ring på sin kärlek!


Rädd för vad världen skulle säga

Jag vågade inte blicka tillbaka då
Rädd för världen,
Rädd för att ingen skulle förstå

Men här står jag nu idag
Redo att ta nästa steg
Redo att visa mitt rätta jag

Så länge som jag har väntat
på att alla ska få se mig
Så som jag har skämtat
att ingen kommer kunna bete sig

Som mina föräldrar med deras fördomar
om att allt bara var en fas
Aldrig vågat säga till, man var ju bara ungdomar

Men nu står jag äntligen här
Hand i hand, mun mot mun
Med en kvinna jag håller kär

Jag placerar en till ring på ditt finger
Du placerar en på mitt
Jag känner hur min lycka brinner
Allt mitt är nu officiellt ditt

Jag känner att det är min tur och vinna
Jag vill säga det högt och klart
Jag är en lesbisk, gift kvinna
och att slicka dig, är så underbart




Bunden vers (Rim) av TjejenSomGråterTyst
Läst 313 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2018-06-24 02:48



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

TjejenSomGråterTyst
TjejenSomGråterTyst