Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in
 
KÄNSLIGA LÄSARE VARNAS! Del 1 av 4.


Boka ett rum för två

Jag tittar mig omkring i spegelhissen när vi kliver in och han är väldigt snabb med att trycka mig mot ena väggen, för att sedan kyssa mig intensivt. Mina händer uppmärksammar hans kropp... rör rumpa, upp över ryggen, smeker nacken och halsen, fram över bröstkorgen och ner mot skrevet. Hans händer dras upp och ner över min kropp... han smeker över mina bröst, ner längs midjan, över venusberget och drar långsamt men intensivt sina händer över mina höfter och lår.
Vi fortsätter kyssa utanför hissen en kort stund och går sedan mot rummet. Han drar handen, retsamt, över min rumpa medan vi går, tills vi når nummer 26.
Där blir jag upptryckt mot dörren, brösten trycker emot det kalla materialet medan hans händer dras upp för mina lår mot midjan och jag hör honom viska sensuellt:
"Mmm, behöver fan slicka dig på en gång! Ta av dig trosorna..."
Jag försöker titta mig omkring, men han vrider tillbaka mitt huvud mot dörren. Jag blir generad, men lyder och trosorna glider av benen, ner på golvet. Han tar tag i mina händer, håller upp dem ovanför mitt huvud och säger åt mig att hålla kvar dem däruppe oavsett vad som händer.
Jag blir nervös när jag känner hans händer dra sig upp längs mina ben, ännu mer när han ger tecken på att jag ska sära bredare. Jag känner hur han kysser sig upp längs mina lår, samtidigt som händerna följer långsamt efter. Jag stönar till... ett finger är i mig. Min andning blir tyngre och jag får svårt att hålla tillbaka mitt stön.
Han kysser försiktigt över rumpan, arbetar sig inåt och plötsligt känner jag tungan som långsamt trycks in i mig. Jag stönar till högt, helt borta i andra tankar och blir påmind hur skönt det är. Jag ler för mig själv, hoppas att han inte märker något. Gnyr till när han ber mig att svanka mer och ger ifrån ett stön när jag känner tungan tryckas in djupare. Jag tänker inte riktigt på det själv, men märker att jag pressar mig mot hans ansikte... ber honom att nå djupare.

Då hör jag röster längre bort i korridoren, han reagerar snabbare än mig och lyckas på något vis öppna dörren som jag stödjer mig mot.
Vi skyndar oss in i rummet och flinar mot varann, när vi hör rösterna gå förbi utanför. Jag får småpanik när jag inser att mina trosor ligger kvar därute och går mot dörren, men han hindrar mig. "Inte ska du väll gå redan?" yttrar han frågande och jag tittar ner i golvet, mumlar tyst" Mina trosor är därute fortfarande." Han skrattar till, drar ena handen upp längs innerlåret mot venusberget och viskar nöjt "Du har ingen användning för dem nu."
Jag fortsätter titta ner i golvet, mumlar tyst att jag inte har några extra med mig, men han schasar bort mina ord med handen innan den söker sig tillbaka mellan mina ben. "Vi har inte ens börjat, så oroa dig för hur mycket njutning du kommer få istället."
Han trycker därefter ner mig mot golvet... jag lyder och ställer mig på alla fyra. Väntar spänt och ler igen, när jag känner hans händer greppa tag om min rumpa. Jag stönar ut, ber om att få känna hans ljuvliga tunga i mig igen, men känner hur han smiskar till den bara rumpan. "Tålamod." Säger han nöjt och smiskar till rumpan igen. Jag gnyr, känner hur jag börjar vrida på överkroppen och det vattnas i min mun. Ett till slag... den brännande, men underbara känslan sprider sig över min hy och jag känner hur jag ler mellan stönen.

Efter fyra slag till låter han mig få sitta upp och den brännande känslan gör sig påmind över hela min rumpa.
"Är jag mycket röd?" Frågar jag och han flinar brett. Jag rodnar och är på väg att ställa mig upp, men han skakar på huvudet.
"Sitt kvar en liten stund till." Yttrar han, för att sedan resa på sig och går till en sportväska som står intill dörren. Han rotar runt lite för att sedan ta fram bomullsrep, ögonbindel och läderhandbojor som får mig att gny till.
"Vad planerar du?" Undrar jag och följer honom när han går fram till ett lågt, rektangulärt soffbord som bara står några meter ifrån mig. Han knuffar ner sakerna som ligger ovanpå och placerar rekvisitan nedanför bordskanten, för att sedan gå tillbaka till mig.
"Kan du ställa dig upp eller föredrar du att krypa dit?" Frågar han retandes och sträcker fram en hand. Jag fnyser till, samlar styrkan och ställer mig upp utan att tappa balansen i mina klackskor. Han skrattar till, drar sin hand över mina bröst och börjar knäppa upp blusen. Smått panikartat försöker jag knäppa den igen, men han tar tag i mina handleder och håller dem bakom min rygg. Sista knappen knäpps upp, min hy blottas och han ler för att sedan böja sig fram och kysser lättsamt nedanför mina nyckelben. Jag ryser till, ännu en svaghet som han har listat ut.
Han håller kvar mina händer bakom min rygg samtidigt som han leder mig mot soffbordet. Den glansiga ytan speglar min röda rumpa hastigt innan jag sätter mig ner. Han släpper tag om handlederna, tar upp ögonbindeln och tittar på mig.
"Vill du ha hjälp med blusen och bhn?" Frågar han och kysser mig hastigt, innan ögonbindeln åker på i farten. Jag skakar kvickt på huvudet, nästan så att ögonbindeln lossnar och tar klumpigt av mig blusen. Knäpper därefter upp min ljusa bh och slänger den åt sidan, för att sedan försöka hålla för mina bröst med båda armarna. Jag känner hur han fäster något runt varsin handled och jag inser att det måste vara handbojorna. Han drar isär mina armar, sätter dem bakom min rygg och jag hör ett klick. Jag börjar rodna, får lite ångest över att visa mina bara bröst eftersom jag inte anser dem vara märkvärdiga.

Plötsligt känner jag hur han nyper tag i bröstvårtorna, för att sedan övergå till att massera dem försiktigt. Jag stönar tyst, generad över att inte se något men ändå tacksam att inte möta hans blick. Efter en kort stund känner jag hans underbara tunga över ena bröstvårtan, samt hur han nafsar lite retsamt och sedan kysser sig över till det andra bröstet för att upprepa samma mönster igen. Jag gnyr och stönar smått, när jag plötsligt känner hans andning mot mitt öra.
"Förstår inte varför du vill täcka för dem. Jag gillar dem." Säger han mörkt och sensuellt, vilket får mig att rodna mer.
Jag hör ett klick igen och mina armar är inte längre låsta bakom ryggen, så jag håller dem framför mig och försöker andas ut. Det går en stund, varken han eller jag säger något, men hoppar till när jag känner hans händer över min rygg. Han kysser sig uppåt, över axlarna, mot halsen där han drar undan mitt hår åt sidan och kysser mig i nacken. Jag ryser till och blir överraskad igen när jag känner något mjukt som kommer åt min svank.
"Lägg dig försiktigt ner." Säger han och hjälper mig att placera min rygg på bordsskivan, där mitt huvud möter det mjuka och jag ligger still. Han tar min högra hand, håller den nedanför och jag hör ett klick. Samma med min vänstra hand och åter igen "klick". Mina armar är fast nedanför bordet och jag håller ihop mina knän, tajt, men nyfiken för vad som komma skall.
Jag hör ett bekant ljud, rep som dras runt trä, för att sedan känna händer som greppar tag om varsin fotled och hela jag dras försiktigt mot bordskanten. Därefter rep som knyts runt varsin fotled och repet dras åt så mina ben säras brett utåt... jag kan inte röra mig och min andning blir tyngre.
Jag hör ett nöjt "sådär ja", för att sedan känna hans läppar mot mina ben, hur han kysser sig uppåt och jag sväljer tungt. Hans tunga gör sig påmind när den kommer till insidan av mina lår, jag stönar ut och biter mig svagt i läppen av njutning. Hans tunga drar sig försiktigt över de yttre och inre blygläpparna, upp mot min klitoris, sedan ner mot slidans öppning och jag känner hur han långsamt trycker in ett finger i mig, innan han börjar slicka intensivt...

Fortsättning följer
Prosa (Novell) av TjejenSomGråterTyst
Läst 614 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2018-06-12 23:59Bookmark and Share


    Lars Gullberg
Oj det va längesen man såg dej här. Va kul. Du är ju en mästare på att skriva erotiska noveller. Ett ämne som aldrig blir trist och som förgyller denna sträva poesisajt. Allt gott till dej.
2018-06-13

  SatansSon VIP
intressant. orksr inte läsa allt på en gång-återkommer. bokmärker.
2018-06-13
  > Nästa text
< Föregående

TjejenSomGråterTyst
TjejenSomGråterTyst