Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in
 
KÄNSLIGA LÄSARE VARNAS! Del 2 av 4.


Boka ett rum för två

Jag gnyr ut i njutning samtidigt som jag försöker sluta mina ben, men repen hindrar mig och jag stönar till. Jag känner varje slick han tar, hur han drar sin ljuvliga tunga upp och ner i ett liknande tempo som han stöter in sitt finger i mig och känner hur jag blir våtare. Plötsligt drar han ut fingret och han slutar slicka. Jag känner hur repen runt mina fotleder blir lösare, men innan jag hinner säga något så greppar han tag om min rumpa och lyfter mig uppåt i en vinkel som gör att mitt sköte är mer vridet mot taklampan. Hans andetag ger ett behag mot mina blygläppar innan han trycker in sin tunga i min slida och vinkeln samt känslan får mig att tjuta ut i ett högt, pipigt stönljud samtidigt som han trycker sig inåt.
Han verkar bli nöjd av resultatet, lägger mig sakta tillbaka på bordet, knyter åt repen och jag blir överraskad av att hans finger pressar sig in på nytt.

Han ökar tempot med tungan, samtidigt som hans pekfinger trycker sig djupare och djupare in i mig. Mina handleder drar i handbojorna, min överkropp drar sig upp och ner från bordet i lustfyllda känslor och jag stönar högre. Jag får svårt att kontrollera min kropp, känner hur mina ben börjar vibrera, men kan inte få dem och sluta. Plötsligt drar sig mina bröst uppåt mot taklampan... vågor av vällust sköljer sig över mig och jag stönar ut hans namn i samband med en stark orgasm. Vågor efter vågor av njutning drar sig över mig, min andning blir tyngre, snabbare och jag dras upp och ner från bordsskivan i extas. Allt stannar upp omkring mig, det enda jag hör är hans djupa andetag som matchar mina och hur repen lossas från mina fotleder. Jag gnyr tyst när mina ben glider ner från bordsskivan och drar lite extra i handbojorna när jag drar upp mina skakande ben till en bekväm position.

Jag hör bekanta klick och mina handleder blir fria. Jag drar dem till mig och sätter mig upp, fortfarande smått yr och andningen fortsätter matcha hans.
"Du verkar ganska nöjd." Säger han med djupa andetag mot min nacke och jag känner hans händer stryka sig upp längs mina ben, över midjan innan han greppar tag i mina bröst och börjar massera dem för att sedan övergå till och nypa i bröstvårtorna. Jag gnyr och stönar mellan mina andetag... samtidigt som jag försöker se honom under ögonbindeln.
Hans händer släpper taget... jag känner hur han vrider mig mot sig så mina fötter tar emot golvet och tar sedan av ögonbindeln.
Jag rodnar när jag möter hans leende och min blick faller ner mot golvet där hans rekvisita ligger.
"Det känns inte rättvist att bara jag fick njutning." Mumlar jag med blicken sänkt varpå han tar tag i min haka, vrider mitt huvud uppåt så att våra blickar möter varandra.
"Tro mig, jag njöt lika mycket som dig... nästan i alla fall" Säger han med ett flin, använder sin andra hand för att greppa tag om min högra hand som han leder mot sitt skrev, där känner jag hans hårda lem utanpå jeansen varpå han stönar till lätt av min beröring. Nu är det min tur och le, för att sedan ställa mig upp på skakiga ben med handen fortfarande kvar på hans bula. Han reser sig upp med mig, tittar på min nakna överkropp och en hand drar sig över brösten. Jag tittar runt i rummet, ser en glasdörr på andra sidan och börjar leda honom dit. Han tittar frågande på mig när vi stannar upp framför dörren och min gissning visades vara rätt. Vi fick en glasad balkong med rummet så man ser ut över staden.
"Inte röra dig." Viskar jag, släpper taget om honom och skyndar mig tillbaka till hans väska där jag rotar fram ett par handbojor i stål med lila fluff. Skyndar mig sedan tillbaka till honom där han står och tittar på utsikten. Jag fäster handbojorna i liningen på kjolen, drar mina händer upp över hans rumpa och greppar tag, hårt.
Han stönar till och jag greppar tag på nytt, samtidigt som jag trycker mig mot honom.
"Öppna dörren och ställ dig i mitten av balkongen." Säger jag med ett leende på mina läppar och han lyder. Jag går nöjt efter, handbojorna redo i min ena hand och ställer mig bakom honom igen.
"Händer bakom ryggen." Viskar jag sensuellt i örat, nafsar lite i öronsnibben och drar tungan försiktigt efter. Hans armar lägger sig bakom ryggen, jag fäster ena handbojan i handleden och sedan den andra för att därefter dra lite i den hoplänkade kedjan... det ger mindre röda märken mot hans hy och jag nickar nöjt.

Mina händer söker sig mot hans rumpa, drar långsamt upp och ner för att sedan greppa tag hårt igen. Drar därefter försiktigt händer fram över hans midja, där jag lossar bältet och knäpper upp byxorna. Jag ställer mig framför honom, slickar mig sensuellt om läpparna när jag för dragkedjan neråt och drar av byxorna så de lägger sig vid hans fötter. Jag ställer mig på knä och hjälper honom ur dem helt för att sedan slänga jeansen åt sidan. Mina händer drar sig upp för hans vader, över låren och låter kalsongerna glida av.
Jag slickar mig om munnen, innan jag drar tungan över ollonet, drar tungspetsen långsamt ner mot roten och för långsamt in hans lem i munnen. Han stönar ut, medan jag ler innan jag börjar suga hårt samtidigt som jag drar min ena hand upp och ner i takt med min mun.

Fortsättning följer...
Prosa (Novell) av TjejenSomGråterTyst
Läst 375 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2018-06-19 22:30Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

TjejenSomGråterTyst
TjejenSomGråterTyst