Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Om(värld)

Sjung änglar, sjung vind. Dansa för mig, så lätt att gräsets gröna toppar bara kan vikas av dina vackra svävande rörelser.
Le ängel, le mot mig. Sjung ängel sjung för mig.
Lyft mig upp bara för ett ögonblick så jag kan se världen med andra ögon.
Smek min kind, kyss min panna lätt.
Krama in lugnet i min själ och låt mina ögon få bli slutna. Nästa gång ögonlocken slår upp ser de ljus och värme, i en värld där vi alla är änglar som sjunger och dansar för varandra..

Solen finns där bakom molnen, änglarna sitter på dem och väntar på att få komma ner. De finns där, de kommer ner när vi har en värld för dem här...




Fri vers av Blue Bird
Läst 211 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-03-05 22:24



Bookmark and Share


    tramp
gillar tanken om den framtid som du beskriver
2010-03-05
  > Nästa text
< Föregående

Blue Bird
Blue Bird