Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Gud har humor... Gardells tv serie


Tittar på avsnitt 1 av Gardells tv-serie; "Åh, Herregud"

Jag tror att serien är nyttig
även för de som tror

eftersom han gör Gud levande
han lyfter upp Gud ur sin
stelnade form

gör honom mänsklig

Det tål Gud
i allra högsta
grad

jag tror Gud har humor
nämligen




Övriga genrer (Pastisch/Hommage) av Anders Nordlander VIP
Läst 74 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2010-03-05 23:07



Bookmark and Share


  Anders Nordlander VIP
Ingen kan äga Gud
2010-03-06

  Larz Gustafsson VIP
Gud tar de flesta bara fram när de själva anser sig ha användning för Honom.
2010-03-06

  thyra
Min Gud har också humor! En kärleksfull humor :)
2010-03-05

  Lena Krantz VIP
Om inte gud uppfunnit humor så skulle den inte funnits...

;-)

men den finns och därmed för oss att roa oss med såklart!
2010-03-05

  Ritva
Bra innehåll. Självklart har Gud humor.;-)
2010-03-05

    ej medlem längre
Ja visst har den gud jag känner humor:)
Det finns ett samtal med honom på min sida.
Gardell är duktig!
2010-03-05

    Niklas H
bra replik till andra här på poeter som uppenbarligen ser saken annorlunda. klart gud har humor, Anders. googlade förresten s-e sköld o läste lite saker han skrivit på 80 o 90-talet, gör inte det om du är mörkrädd
2010-03-05
  > Nästa text
< Föregående

Anders Nordlander
Anders Nordlander VIP