Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En tidsmaskin (bara tusen frågor)

Vart skulle du fara om du fick en tidsmaskin?


Till tidernas begynnelse för att se vad som fanns innan?
Till världens slut för att se vad som kommer sedan?


Är du din tid?
Är tiden din?


Skriver ditt blotta andetag
historia?

Eller är ditt antedag
redan skrivet?




Fri vers (Fri form) av Nilon
Läst 359 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-03-07 20:48



Bookmark and Share


  Anna*
Tänkvärda frågor :-)
2010-04-04
  > Nästa text
< Föregående

Nilon
Nilon