Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

bekännelse

Cheshire Cat.

Du är ett svin, du går från lerpöl till lerpöl och
smustar ner dig grovare och grovare för varje gång.
Din päls fylls med skit och du kan aldrig tvätta bort det.
Du kommer aldrig kunna bli ren igen och jag vill inte ha dina
fläckar på min kropp dom är smutsiga och dom svider. Du klöste
på mitt hjärta du trampar och hoppar på det. Jag kommer att
slita ut mitt hjärta för du har lämnat massa tryck på det och jag vill
inte ha kvar dom mer. Med all min kraft ska jag lämna bort min kärlek.

Med tunga ord

Your Alice.




Prosa av Amanda Berg
Läst 251 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-03-07 21:00



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Amanda Berg