Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

livsvind

 

jag ser

 

värnandens vind

vackermild

blidande

ömhets

 

skimrande

 

möta

vävandens vind

 

vackermild

blidande

djupvishets

strålande

 

 

varsamt viker

de

ut

 

väven

 

 livets trädgård

framträder

 

 givandeljus kärleksgärning




Fri vers av Lena Själsöga Keijser
Läst 294 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2010-03-08 00:22



Bookmark and Share


  Night Soul Woman
Aaah minimalistisk perfektion:) tusen tack för läsningen*bokmärkes* : )
2010-03-08
  > Nästa text
< Föregående

Lena Själsöga Keijser
Lena Själsöga Keijser