Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

tankeöppnan

 

öppnar huvudlock

 

släpper

svartfåglar

 

 

fria

vingslag

 

sol tvagar dräkt

 

 

vitskimrande landar i

 

din hand




Fri vers av Lena Själsöga Keijser
Läst 197 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2010-03-08 01:03



Bookmark and Share


  Quasimodo
Här lyfter känslan på fria vingar !!
2010-03-08

  kråkan VIP
fint:) Tack rara du..
2010-03-08
  > Nästa text
< Föregående

Lena Själsöga Keijser
Lena Själsöga Keijser