Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ditt sköte ett bo av snälla bin

Ditt sköte ett bo av snälla bin
där jag lapar honung
från morgon till kväll
å natt likaså
molnen når till marken
du sitter ovanpå
med hår som regnbågen når
en ensam droppe på ditt lår
fälld av glädje rinner i nya spår




Fri vers av Michael Lilja
Läst 176 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-03-08 10:01



Bookmark and Share


  Gunnar Hilén VIP
inget är som förälskelsen...så behagligt beskriven
2010-03-08

    ej medlem längre
Vacker!
2010-03-08
  > Nästa text
< Föregående

Michael Lilja