Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Istället för kommentar


Staffan var en Stolledräng

så som jag tänker så ska det vara
så alla ni andra kan flyga och fara

och det jag skriver det är Guds blod
med er andra har jag inget tålamod

och hade jag haft makt och styrka
hade jag byggt en egen kyrka

däri jag öva stollig intolerans
bortom allt vett och sans

framförallt är jag allvetande i teori
hur det praktiseras ger jag dock fan uti







Fri vers av Akke
Läst 272 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2010-03-08 10:53



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Akke
Akke