Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sällan

Sällan har jag skrattat så
som när du är så spontan

Sällan har jag gråtit så
av känslor så varma

Sällan har jag insett
vad jag letat hela livet

Sent ska syndaren vakna

Jag har öppnat ögonen




Fri vers (Fri form) av Eva Enjebo/Drugge VIP
Läst 201 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-03-08 22:41



Bookmark and Share


    Bodil Sandberg
Man söker och man finner
man glädjes och brinner
i det fina som man vinner

en underbart vacker dikt Gnistan!!!
2010-03-09
  > Nästa text
< Föregående

Eva Enjebo/Drugge
Eva Enjebo/Drugge VIP

Mina favoriter
Plågsamt