Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vårvinterord

Dagsmeja
- nu har gumman tö börjat feja  

Snömodd
- nu behövs ej längre sko med brodd

Takdropp
- och snart tittar snödroppar opp




Bunden vers (Rim) av Susanne Ljung Adriansson VIP
Läst 367 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-03-09 09:52



Bookmark and Share


  Maria T
Fin vårdikt.
Ja, nu har snödropparna
tittat upp
2010-04-03

    ej medlem längre
Heja gumman tö! :)
2010-03-09
  > Nästa text
< Föregående

Susanne Ljung Adriansson
Susanne Ljung Adriansson VIP