Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag är ingen Jävla Poet


jag är inte nån jävla gnällkuk
jag är ingen snuskgubbe
eller kåtbock
inte heller nåt jävla arsel

jag är inte bögen
under det rosa täcket
inte nån jävla arbetare
och ingen karlakarl
som hjälper feminister
att reparera sommarstugor
så länge de får knulla
jag är inte feminist

jag är inget offer
ingen morsgris
inte heller någon familjefar
jag är inte singel
jag är ingen älskare
och jag är inte gift
med någon surfitta

jag är ingen jävla röst
för nåt jävla parti
inte heller djävulens charlatan
förklädd till kristdemokrat
jag är inte Göran Hägglund
jag är inte några bokstäver
i nåt jävla namn

jag är ingen egoist
jag är ingen kapitalist
jag är inte kommunist
jag är ingen vit protestant
ingen jävla svart muslim
jag är ta mej fan inte svensk
och jag är jävlar i mej ingen göteborgare




























Fri vers av Akke
Läst 298 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2010-03-09 11:22



Bookmark and Share


  Johan Bergstjärna VIP
Vad är du då??? : )
2010-03-21

  Mats Henricson
Här var det mustigt och raka rör, inga krusiduller, gillar denna folkliga stil, vi ska använda vårt språk, inte rygga för "obekväma" ord, vill man vara fräck i mun ,så kör bara, BRA !!!!
2010-03-11

  kråkan VIP
nehe..då vet man d..:) kul text..
2010-03-09

  Eduardo
lyssna för övrigt inte för mkt på d ordpedantiska, grammatiskt fundamentalistiska slavarna under poetiken... hitta din egen stil... jag iaf gillade den... (låt ordet vara fritt!)
2010-03-09

  Eduardo
skön existentiell ilska... gillar svordomarna... hade föredragit den än grövre dock :-)... gillade, jag är inga bokstäver i ngt jävla namn... nice!
2010-03-09

    ej medlem längre
om man nu tror på hjärnforskare och liknande så förstår vår hjärna inte negationer såsom "inte"... och då blir texten rätt läskig:-) för övrigt håller jag med Lillemor till viss del, språket förändras, men här känns det stagnerat. Tror också att du kan bättre. Man kan få fram dessa känslor på ett snyggare sätt.
2010-03-09

    Lillemor
Måste man vara något då?
Språkligt har jag svårt med
svordomarna o det allmänt grova
uttrycken i språket.
Vårt sätt att uttrycka oss är ju i ständig
utveckling så jag erkänner
att det är jag som inte hänger med.
Trots det så är det ingen kul text
rent språkligt.
Tappar lusten att närmare
fundera över innehållet.
Kollade några andra texter av dig
o såg att du har ett
bättre språk i dem.
2010-03-09
  > Nästa text
< Föregående

Akke
Akke