Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Alla män är svin

En man sårade henne
därför var alla män svin
hon tog på sig en urringad topp
och gick ut på krogen
för att kunna säga
vad glor du på äckel gubbe
då kändes det lite bättre




Fri vers av Michael Lilja
Läst 216 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-03-09 16:39



Bookmark and Share


  Line W
Ja ibland skapar vi situationer då vi kan få ur oss våra känslor, tex ilska. Väldigt bra skrivet! Kram :)
2010-03-09
  > Nästa text
< Föregående

Michael Lilja