Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Våren är början på lustens frenesier.


Itakt

Le,
är bra
somliga
mer än andra

helt okey

skratta,
gör själen gott
somliga
gör det till en
glädje

visst,
gråten finns i
kroppen

i knoppen frodas tankarna
liksom tårarna

helt okey

somliga
ser inte lusten
att leva




Fri vers (Fri form) av T.R Ekman
Läst 135 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2010-03-09 17:32



Bookmark and Share


  Miss Mod
Går rakt in i hjärtat.
2010-03-13

  Junitvillingen
Jag gillar det här!! Och de sista raderna knyter ihop hela texten på ett förträffligt sätt - för visst är det så (tyvärr) att somliga inte ser eller VILL se lusten att leva. Applåder!
2010-03-09

  T.R Ekman
Kanske du eller någon annan!
2010-03-09
  > Nästa text
< Föregående

T.R Ekman
T.R Ekman