Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Till dig bonde i Afghanistan som odlar opium & missbrukar


Magra hundar

Meningslösheten fann ditt hjärta
gula fingrar av missbruk
gula moln av måne
under dina fötter
växte brödet som förslavade
medans magra hundar äter
dina barns utsträckta händer
av kärlek




Fri vers av Michael Lilja
Läst 209 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2010-03-09 22:18



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Michael Lilja