Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Orkanens öga

Äntligen har jag ridit ut stormen
Efter att i månader ridit en orkan
Det var stilla i dess inre
Men runt omkring blåste det som fan
De är skönt att till slut få vila
Sätta sig ned och falla till föga
Bara för att snart inse
Att man är fast i orkanens öga




Fri vers av Lasse
Läst 438 gånger
Publicerad 2004-06-28 15:59



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lasse