Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En sekund av allt det där

Där stod jag och hade tappat färgen
Det isade i förlängda märgen
Bortom det unika i ditt skratt
Kände jag mig ensam och platt
Inget leende som blottade mina tänder
Bara en sekund av allt det där som händer

Så paralyserad stod jag givakt
Såg hela livet rusa i all sin prakt
Det fanns mörker det fanns dag
Djupa suckar och andetag
Men inga vackra tankar någon mig sänder
Bara en sekund av allt det där som händer

Bruten kastad och skrotad
Slagen dumpad och hotad
Ligger livet i sin egen dvala
För att in på planen kvala
Försöker att tvätta bort mina ränder
Bara en sekund av allt det där som händer




Fri vers av Lasse
Läst 402 gånger
Publicerad 2006-08-28 10:38



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lasse