Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

historia

Hon trodde sig vara avskalad
totalt rengjord
och ändå

tar hon i dina blinda händer
fattar dig i sina
ser in i dig

oseende ögon
kan inte se den hon har varit
fast hon försöker få dig att se

Hon trodde nog att du skulle förstå
hur hennes inre strider färgar hennes kärlek
ändå når det inte fram

Dina ögon förblindade
hennes jag
alltid fördolt

hur ska du någonsin kunna se?

 

Jacqueline

 

 




Fri vers av jacqueline
Läst 318 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2010-03-10 20:49



Bookmark and Share


  blaite
Som att kika in i en spegel. Kanontext
2010-03-16
  > Nästa text
< Föregående

jacqueline
jacqueline