Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ve modet

 

 

runt mina vrister lindar jag bjällror
hör bjällrors sång

stiga höga
vida

skölja mina vemodssånger in i är
är skönhet


våga var
var
i är


ve modet
ve
modet
att fly

fly undan

undan

 

undan
är

vemod är
en vackerkälla

 

lyfter pärlskrudar över tungaxlar


se
se

frukträdens  fjärilsljus


sjunger vårgryning




Övriga genrer av Lena Själsöga Keijser
Läst 184 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2010-03-10 23:21



Bookmark and Share


  L Patrik W Johansson VIP
Det märks inte avsaknad hos ord hos dig som vi alla har ibland, jag skriver medvetet inte på ett tag ofta för att vara desto mer laddad när jag väl gör det
Jag har även sett att du i din blogg ibland har texter som inte finns här, vilket är tre ggr mer produktivt än någon jag känner

Och allt är som kapitel i din bok

vackerhet

Be well,
LPatrikWJ
2010-03-10
  > Nästa text
< Föregående

Lena Själsöga Keijser
Lena Själsöga Keijser