Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

fågels sång

 

 

genom ruta

 

strilar

solgyllen

 

lägger mig in däri

 

ljus värme

dina händer omsluter frysan

 

i blåhavan seglar tulipanaros

 

smältans knoppar

öppnas

 

strilar

rinner

 

utmed

vattenfallsvävan

 

kanoten glider följsammed

 

stannar i

sjöögas handfamnan

 

handljus flätas

flätas

samman

 

vagga

vagga korg

 

 

i stegviljes svar

 

 

vattna

 

jordseende drömvakan

 

 

sjunger fågeln på grenen




Fri vers av Lena Själsöga Keijser
Läst 226 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2010-03-10 23:34



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lena Själsöga Keijser
Lena Själsöga Keijser