Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Se här ett pinnfärskt rim, aningen felbetonat, men med en dagsaktuell samhällsanknytning!


JIHAB-JANE


Via tidningen har vi nyss fått en varning
om vem som skulle bli Lars Vilksens bane.
För i USA har de gripit en galning,
som kallar sig Jihab-Jane.

Jihab-Jane är en otäck typ
från någon Kalasjnikov-arme.
Hon borde ju få sig ett riktigt nyp
av Trasan och Banan-Arne!

Men jag som nu skriver detta
får väl knappast en lugn stund
utan blir med fuller rätta
snart utplacerad som rondellhund …

Rondellkväde av mig, Gormsen,
enär tillvaron som tillyxad rondellhund
kanske inte alltid ter sig som livet på en pinne.










Fri vers (Fri form) av Gormsen
Läst 249 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-03-10 23:52



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Gormsen
Gormsen