Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag har fått en ny titel!

När min man och jag kom till Lund
från Stockholm skulle vi åka färdtjänst
och med på den turen var en annan
passagerare och hon var den roligaste
och soligaste människa jag träffat!

Hon berättade att hon åkte till Lund varje vardag
för behandling och skulle göra så ett bra tag...

Hon hoppades att hon skulle klara sig och bli bra.

Ja svarade jag att det blir du säkert som är så
glad, det sägs ju att glädje läker bättre
än alla mediciner i världen. Så nu
håller vi alla tummar för dig!

Hon undrade om min man, rullstolen och allt
bagage vi hade hur vi klarade det. Ja sa det
är ju jag, som får bära rulla och kånka. Men
min man och jag är glada så länge jag orkar.

Då skrattade hon till och sa:
-Så bra! Då vet jag precis
vad du är: En lillbutler!




Övriga genrer (Essä/Recension) av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 256 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2010-03-11 11:27



Bookmark and Share


  Suzy med punkterna
Aha nu ser jag var ordet lillbutler kom ifrån.......attans mara
2010-03-12

  Eaglemountains VIP
"Lillbutler" Kärt barn har många namn. Du är ödmjuk, duktig, älskvärd, har många järn i elden och en en jättefin vän.
Diu skriver många historier, dikter, sånger och hjälper andra dagligen med allt möjligt. Och känner många kändisar.
Och jag är glad att Du är min vän, och är så glad att DU finns!
Och Lillbutler är väl namnet för Din stora hjälpsamhet och omtänksamhet - bland annat ....
2010-03-11
  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt