Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tokstollar

Listiga och falska är de tankar som verkar i lönndom. "Det där ska du inte tåla! Fattar du trögt! Nä,nu jävlar!" När man upptäcker dessa illmariga parasiter ska man svinga sitt trollspö och uttala de magiska orden "Tusselitokstollar små det där går jag inte på!" Dessa tokstollar förvandlas då till såpbubblor. Klädda i regnbågens färger spricker de bort i ett skratt. Så är det med den saken.





Fri vers av Akke
Läst 175 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-03-11 11:38



Bookmark and Share


  Karl den store
Det här var ju en helt underbar text:-) Den lyste upp min dag!
2010-03-11
  > Nästa text
< Föregående

Akke
Akke