Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jehovas Vittne

Det kom en samlad äldre dam
och knacka´ på min dörr
hon sa hon va Jehovas barn
en gammal gud från förr

Hon fråga´om jag trodde
hon fråga´om jag va frälst
jag stod bara där och glodde
men svara´ hur som helst

Att jag inte vet varför
och inte heller hur
men att jag satt å visslade nyss
och jag visslade i dur

Sen satt vi å drack kaffe
å vi talade om allt
och på detta lilla samtal
tror jag tusenfalt




Fri vers av Akke
Läst 175 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-03-11 11:56



Bookmark and Share


  Algotezza VIP
Fint med rim, känns lite Ferlin, lite Fröding - båda gillar jag...
2010-03-11
  > Nästa text
< Föregående

Akke
Akke