Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Om detta vill jag inte berätta

Och så kom djävulen
han gav mig
en elak och hemsk nyfikenhet

Hur skulle du reagera om jag lämnade dig min älskade?
Jag hade aldrig älskat någon förr och ville veta om dina känslor var äkta

Jag ville bara veta om du verkligen älskade mig
Och hur mycket du skulle kämpa för att få mig tillbaka

Det blev mitt livs misstag


Och när jag ångrade mig
så var det
alldeles för sent

Hur kunde jag inte ana din sårbarhet?
Jag trodde inte på dig när du gav mig de djupaste kärleksförklaringar

Jag kände dig vandra bort från det liv du inte ville leva
Och jag höll din hand in i det sista, i sjukhussängen

Att jag svek dig så djupt. Att din kärlek faktiskt inte bara var ord. Att du verkligen såg en framtid med oss tillsammans - slutade med att du inte finns kvar på denna jord.

Det gav mig i alla fall ett svar

... du älskade mig






... tänkte jag när jag satt på broräcket.

- Kan du tänka dig att ge mig en andra chans i himlen?




Fri vers av Fia
Läst 697 gånger
Publicerad 2005-11-04 00:22



Bookmark and Share


  Troll ॐ
jag är blir stum.

skitbra!
2008-02-05

  Love Dragon
vad ni än gör så testa aldrig kärlek... det är det farligaste vi kan göra! kram
2005-11-05

  Oscar Boström
En av de sorgligare och mest gripande texter jag läst. Väldigt fint
2005-11-04

  Puzzel_25
I börja kände jag igen mig tyckte jag.Men har aldrig behövt vaka vid någon sjuksäng.(peppar peppar ta i trä)Men tyckte dina ord var så smärtsamt skrivna.Sorgligt.Men väldigt vackert...
2005-11-04
  > Nästa text
< Föregående

Fia