Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vädret behöver inte Söka Asyl

Undrar över när vädret får sin nationalitet. När blir vädret svenskt och tvärtom. "Det svenska ovädret har nu dragit österut och ramlat ner över Finland där det blivit finsk medborgare" Vädret presenteras lika självklart i alla länder som om det vore landets egna lilla gullegris. Sol, regn, hagel och drivis, alla är lika välkomna.




Fri vers av Akke
Läst 177 gånger
Publicerad 2010-03-11 13:38



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Akke
Akke