Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Bullshit för att olja maskineriet.


Uppblåsbar ränta

jag kastar dagligen pärlor
som upphört vara för fina

jag äter mat från döende släkten
men kan inte vara nogräknad

jag räknar inte med ministerpost
och kan hålla mig till skumrasket

ingen klandrar mig när det blåser

men en del dagar ägnar jag mig åt
människan

tar inte ut ockerhyror av de
desperata

ger blänk till romerna
med dragspel

dessa dagar mår jag illa
av mitt äckliga samvete




Fri vers av Mästaren och Margarinet
Läst 369 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-03-11 20:42



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mästaren och Margarinet
Mästaren och Margarinet