Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

molnbidande

tima

 

 

omvarat

om

om

 

 

 

håller

 

respitisk andhämtning

 

inom

fingerlykta

 

 

 

glasmålningssikt

i ljusvacker

dalgång

 

 

 

söker hålla luggsliten kappa

tätt om

 

om

 

framåtlutad

visshet

 

 

dörr slås upp

vidgavlad

 

 

 

på vid gavel rider ljusstrimma

 

 

 

stormvinande skogshav

far in

 

 

vindfingrar rör vid strängar

 

cello ljuder

 vinande nejder

 

 

strängar brista icke

stråke förs av stadighand

 

 

 

stilla hjärta stilla

 

 

 

 

 

adagio höres

 

 

 

solsköljan ur träds händer

 

 

 

 

fridsglänta bjuder mjukstigande

 

 

 

skimransfröjd

 

 

ur lugg synes ögonljus

blygt

 

 

möta

liv




Fri vers av Lena Själsöga Keijser
Läst 179 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2010-03-11 23:30



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lena Själsöga Keijser
Lena Själsöga Keijser